Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dejan Mastnak

Restavracija in hotel Tri lučke

Mojster žara, ki prisega na enostavne in naravne okuse.

O chefu

Ni zgolj chef in vodja restavracije, ampak tudi navdušenec ter strokovnjak za peko na žaru. Iskanju popolnih, sezonskih okusov s poudarkom na lokalnih sestavinah je predan že četrt stoletja.

Z lepo bero kuharskih izkušenj je Dejan Mastnak leta 2016 prišel v prenovljeni hotel in restavracijo Tri lučke in od takrat ustvarja poezijo na krožniku. Sestavil je gostinsko ponudbo in ekipo, ki še danes skrbi za veselje svojih gostov.

Kreativno kuharsko kariero je začel na Gradu Tabor Laško, nato pa se izpopolnjeval v Restavraciji Blejski grad ter kuhal in vodil kuhinje v sevniškem Hotelu Ajdovec, v restavraciji dvorca Impoljca, v celjskem Hotelu Evropa, v ljubljanskem Hotelu Plaza in na Posestvu Pule.

Najljubša jed
Vampi

Vampi so enostavna jed, ki Dejana vedno osreči. Ob njih mu zaigra srce, saj ga spomnijo na domačo mizo.

Najljubša sestavina
Iskrena ljubezen in spoštovanje do vsake sestavine

Predana ljubezen in pa množica lokalnih, v Posavju pridelanih, enostavnih sestavin, ki so mu najljubše.

Kot ljubitelj drznih izzivov je pripravil nekaj odmevnih banketov, pogostitev, dogodkov in piknikov. Kar nekaj parov v Sloveniji pa je dahnilo ”da” ob vrhunski kulinariki izpod njegovih rok. Je prejemnik lepega števila kulinaričnih nagrad v Sloveniji in rad se udeležuje različnih izobraževanj. Med drugim je opravil tudi mesečni trening v Jumeirarah resortu v Dubaju in certifikat Original Weber grill master. Slednji ga je tudi zaznamoval, da je postal velik ljubitelj žara.

Chef Dejan Mastnak
Foto: arhiv Restavracija in hotel Tri Lučke
»Cilj je preprost – biti vrhunski gostitelj.«

Dejan Mastnak obožuje svoje delo. V čast mu je, da lahko gostom pokaže svoje misli skozi krožnike, ki jih pripravlja skupaj z ekipo. Močno ceni gostoljubje, ker se zaveda, da je to vse prej kot enoznačno. Je tisto, kar ločuje službo od poklica.

jed v restavraciji Tri lučke
Foto: arhiv Restavracija in hotel Tri lučke

Naravno. Okusno. Enostavno.

Chef Dejan Mastnak daje velik poudarek povezovanju vrhunskih lokalnih ponudnikov v regiji. Prisega na enostavne in naravne okuse, ki jih pretvarja v odlično gostinsko ponudbo. Prav posebno skrb namenja žaru, saj pravi, da je Weber akademija velik del njegovega življenja, kjer lahko ob pripravljanju najrazličnejše hrane na žaru predaja znanje in kulturo žarjenja.

V želji, da bi bil vrhunski gostitelj, odkriva ravnovesje med eleganco priprave in rustikalno srčnostjo živil. Združuje svoje izkušnje in znanje z ravno pravšnjo mero mladostne odprtosti za nove kreativne pristope.

Foto: arhiv Restavracija in hotel Tri lučke

Restavracija chefa

Restavracija in hotel Tri lučke

Spoznajte posestvo Tri lučke na idilični lokaciji z odlično gastronomsko ponudbo.

Preberite več