Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Hiroki Išikava

Sushimama

Mojster klasičnega in tradicionalnega japonskega sušija.

O chefu

Hiroki Išikava je japonski kuhar, znan po svojem klasičnem in tradicionalnem pristopu k pripravi sušija.

Njegova značilna japonska kuhinja vključuje jedi, ki aktivno vključujejo lokalne sestavine in na krožnike prinašajo svežino in okusnost.

Kvalificiran s številnimi kuharskimi izkušnjami je Hiroki pridobil japonsko kuharsko licenco »sushi-chef« in nadaljeval svojo kariero v številnih restavracijah po vsem svetu. Združuje klasično japonsko kuhinjo s sodobnimi tehnikami kuhanja in lokalnimi sestavinami.

Najljubša jed
Tradicionalni japonski suši

Na prvi pogled preprost, a vendar izvabi čisto okusnost ribe.

Najljubša sestavina
Miso

Rad izbira med različnimi vrstami misa, ki jih uporabi glede na sestavine in način kuhanja.

Po diplomi na kulinarični šoli na Japonskem je delal v japonskih in suši restavracijah na Japonskem, v Avstraliji in Italiji. Izpopolnjeval se je v več japonskih restavracijah v Španiji, kjer je pridobil številne nove kuharske veščine in izkušnje. Nato se je ustalil v Ljubljani.

Chef Hiroki Išikava
Foto: arhiv Sushimama
»Izdelovanje hrane je umetnost.«

Hrana naj ne bo le okusna, temveč naj bo lepa tudi na pogled. Vsako jed pripravi tako, da je okusna in vizualno privlačna. Njegov cilj je, da zadovolji ne samo želodce, ampak tudi oči gostov, pojasnjuje Išikava.

suši
Foto: arhiv Sushimama

Priljubljen pri gostih, priznan pri poznavalcih

Od leta 2008 se Hiroki v restavraciji Sushimama posveča pripravi vrhunskega sušija za svoje goste. S svojo strastjo in natančnostjo pri pripravi hrane je postal priljubljen med obiskovalci restavracije, spoštujejo pa ga tudi poznavalci sušija in stanovski kolegi pri nas ter v tujini.

Kljub dosežkom Hiroki ostaja skromen in predan svojemu delu. Ves čas išče načine, kako izboljšati in razvijati svoje kuharske veščine.

Foto: arhiv Sushimama

MICHELIN GUIDE 2023

Restavracija chefa

Sushimama

Sushimama je delček japonske kulture v samem središču Ljubljane.

Preberite več