Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

11.05.

Brda & Friends

 Na samem dogodku Brda&Friends bo sodelovalo približno 50+ vinskih hiš, tako iz Goriških Brd (Aljoša Sirk, Marjan Simčič, Klet Brda, Zalatel, Nebo, Čarga, Iaquin, Edi Simčič, Mulit, Valter Sirk, Ščurek, Danilo Mavrič, Zarova, Kristančič, Ronk, Jure Štekar, Šibav, Bregar, Atelier Kramar, Blažič, Domačija Bizjak, Erzetič, Zanut, Movia, Kristalvin, Kristian Keber, Emeran Reya, Jožko Mavrič, Prinčič, Dobuje, Peršolja, Berblut...), kot tudi vinske hiše z mednarodno udeležbo (Brkič (BIH), I'M Winery (Moldavia)...). Poleg samih vinskih hiš se bodo predstavljali tudi različni kulinarični ponudniki, s poudarkom na butičnih sirarjih (Fattoria Gortani...), ter seveda restavracije (Bistro Štorja, Termika Lijak, Marina Portorož, Georgie Bistro, Osteria Caramella...), ki bodo poskrbele za Vaše brbončice. Dogodek bo potekal v Vili Vipolže, dne 11.5.2024 ob 14.00 do 21.00, po samem dogodku pa sledi še zabava v Vili Vipolže z DJ Adriano Roj. Vstopnina na dogodek vključuje vinski kozarec, vse vinske in kulinarične degustacije, vsako uro pa se bo vam ena izmed sodelujočih restavracij predstavila, povedala nekaj o njihovi kulinarični filozofiji in obenem vam pripravila promocijske degustacijske jedi. Več dodatnih informacij o samem festivalu bomo objavili v prihajajočih dneh, v kolikor pa želite biti obveščeni o vseh novostih, nam le to napišite na elektronski naslov ali pa se oglasite osebno pri nas v Šmartnem. Pohitite z rezervacijo prenočitvenih kapacitet, saj vam pripravljamo vinski festival, katerega ni za zamuditi. EARLY BIRD VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO ZA 40€ (NAMESTO 60€) Brda&Friends     Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na: E: info@vinotekabrda.si  T: 031 342 369   Veselimo se Vašega obiska!  

  • 11.05.2024
  • Vipolže

 Na samem dogodku Brda&Friends bo sodelovalo približno 50+ vinskih hiš, tako iz Goriških Brd (Aljoša Sirk, Marjan Simčič, Klet Brda, Zalatel, Nebo, Čarga, Iaquin, Edi Simčič, Mulit, Valter Sirk, Ščurek, Danilo Mavrič, Zarova, Kristančič, Ronk, Jure Štekar, Šibav, Bregar, Atelier Kramar, Blažič, Domačija Bizjak, Erzetič, Zanut, Movia, Kristalvin, Kristian Keber, Emeran Reya, Jožko Mavrič, Prinčič, Dobuje, Peršolja, Berblut…), kot tudi vinske hiše z mednarodno udeležbo (Brkič (BIH), I'M Winery (Moldavia)…). Poleg samih vinskih hiš se bodo predstavljali tudi različni kulinarični ponudniki, s poudarkom na butičnih sirarjih (Fattoria Gortani…), ter seveda restavracije (Bistro Štorja, Termika Lijak, Marina Portorož, Georgie Bistro, Osteria Caramella…), ki bodo poskrbele za Vaše brbončice. Dogodek bo potekal v Vili Vipolže, dne 11.5.2024 ob 14.00 do 21.00, po samem dogodku pa sledi še zabava v Vili Vipolže z DJ Adriano Roj. Vstopnina na dogodek vključuje vinski kozarec, vse vinske in kulinarične degustacije, vsako uro pa se bo vam ena izmed sodelujočih restavracij predstavila, povedala nekaj o njihovi kulinarični filozofiji in obenem vam pripravila promocijske degustacijske jedi. Več dodatnih informacij o samem festivalu bomo objavili v prihajajočih dneh, v kolikor pa želite biti obveščeni o vseh novostih, nam le to napišite na elektronski naslov ali pa se oglasite osebno pri nas v Šmartnem. Pohitite z rezervacijo prenočitvenih kapacitet, saj vam pripravljamo vinski festival, katerega ni za zamuditi. EARLY BIRD VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO ZA 40€ (NAMESTO 60€) Brda&Friends     Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na: E: info@vinotekabrda.si  T: 031 342 369   Veselimo se Vašega obiska!