Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

21.11.

06.12.

Festival Koline 2023 na Zelenem krasu

Koline so del slovenske dediščine, ljudski običaj in družinski praznik, ki ga mnogi na podeželju ohranjajo tudi danes. Delček te gastronomske tradicije bo v novi preobleki mogoče doživeti tudi letos na festivalu Koline 2023 na Zelenem krasu, ki se bo odvijal v mesecu novembru.

Od lanskega enodnevnega kulinaričnega dogodka Koline 2022, ki je v Pivki združil osem lokalnih kulinaričnih ponudnikov, so letos prizadevanja gostincev prerasla v prvi festival kolin, ki ga skupaj organizirajo RRA Zeleni kras, Visit Postojna in Društvo za gostinstvo in turizem Postojna in Pivka. 

Glavni kulinarični dogodek predstavlja gastronomski večer Koline 2023 s šest hodnim menijem in predstavitvijo parjenja vin in jedi, ki bo potekal 24. novembra na Ekoturizmu Hudičevec na Razdrtem. Festival Koline 2023 na Zelenem krasu bo poleg osrednjega dogodka v obliki gastronomskega večera postregel tudi s spremljevalnim programom: delavnico za širše občinstvo, delavnico za strokovno javnost in okroglo mizo, katere teme pogovora bodo novosti in inovacije v gastronomiji, povezanimi s kolinami, pomen kakovosti surovin in samooskrbe.

Festival se bo zaključil s Tednom kolin (25. november – 6. december), ki bo po vzoru tedna restavracij promoviral jedi na temo kolin s tri-hodnimi meniji po poenoteni ceni. V tednu kolin sodeluje več lokalnih restavracij in gostiln z Zelenega krasa.

več informacij

Več dogodkov