Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.
Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.
Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info
Vrhunske sestavine, umetniške kreacije in pravljični ambient
Predstavljajte si prisrčno vilo iz lesa, obkroženo z bujnim zelenjem in ribnikom. Sij lune in decentnih lučk se izrisuje na vodi. Notranjost je slikovito, a izbrano opremljena. Romantična osvetlitev, umetniška dela, svečke, elegantne mize in toplota lesa ustvarjajo pravljično vzdušje ter prebujajo brbončice. Na zastekljeni terasi je prijetno vse leto, tudi sicer so na goriškem zime mile in toplejše kot drugod.
Na tej slikoviti lokaciji, najdete jo v Novi Gorici, piše kulinarično zgodbo družina Gašparin: mama Maruška, oče Boris ter sinova Tadej in najmlajši v družini, Taras.
Svojo gostinsko filozofijo definirajo skozi lastno doživljanje sveta: radi dobro jedo in pijejo, radi se družijo in uživajo v pristnih stikih. Vse našteto želijo deliti s svojimi gosti.
Kuhinjo, ki temelji na vrhunskih sestavinah iz morja in avtorski obdelavi teh, je zasnovala mama Maruška. Tudi pod taktirko mladega chefa Tadeja, ki vse pogumneje stopa v ospredje, kuhinja ostaja vrhunska, vendar še bolj drzna.
Prevladujejo kreativne morske jedi, dobro pa jim gre tudi z mesom.
Legendarni brancinov karpačo, ki ga režejo pred gosti, je božanski. In tu se razvajanje z morskimi dobrotami šele začne. Razočarani ne bodo niti mesojedci. Poskusite kračo odojka ali goveje ličnice s krompirjevo kremo. Če pa je izbira pretežka, izberite degustacijski meni.
Tudi pri izbiri vina se velja prepustiti gostiteljem. Tako Boris kot Maruška sta viteza evropskega reda vitezov vina, Boris pa zagotovo tudi eden najbolj izkušenih slovenskih sommelierjev.
Mladi chef Tadej Gašparin svoj talent in zagnanost dokazuje v domači kuhinji, ki je z njim postala še bolj izjemna in drzna. Rad se uči in raziskuje.
Je član združenja mladih evropskih gostincev (JRE, Jeunes Restaurateurs d’Europe).
Preberite več