Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Restavracija Cubo

 

  • MICHELIN GUIDE 2023

Cubo je »in«

Vsaka prestolnica ima restavracijo, kot je Cubo. Restavracijo, ki je preprosto (in zasluženo) »in«. Cubu to uspeva že celo desetletje.

Dizajnerska restavracija, odmaknjena od strogega centra Ljubljane, deluje urbano in izbrano. Majhen vrt ob restavraciji in parkirišču ponuja nekaj miz za krajšo osvežitev. Za pristen utrip in doživetje pa izberite mizo v notranjosti.

Tu je že celo desetletje polno od poldneva, ko odprejo vrata, do poznega večera. Sem se gre na resno poslovno kosilo, zmenek ali kaj tretjega. Tu so vsi in zagotovo srečaš koga znanega ali poznanega. V Cubu se dobro je in od tu odhajaš sit.

Ambient je topel, a fin. Osebje je prijazno in profesionalno, strežba taka, kot mora biti. Grisini, domača majoneza in stebelna zelena vas pozdravijo na mizi že ob prihodu. Vaše počutje in želje pride preverit tudi Boštjan Trstenjak, duša in motor restavracije.

Vinsko karto s 400 etiketami vam ponudijo kar na tablici. Na njej najdete najboljše, kar se trenutno pije v Sloveniji. Vedno so na voljo vina iz družinske kmetije Jakončič, sicer pa za vinske delikatese skrbi sommelier Matej Mesec.

Kulinarika
Foto: Arhiv Restavracija Cubo

Vrhunska storitev se začne in konča pri vrhunskih okusih

Legendarna domača pašteta s hruško, tartufom in medom, ki jo postrežejo s sadnim kruhom, je božanska.

Hrana se spogleduje s sodobnim Mediteranom.

Riba, meso, testenine, veliko zelenjave in sladki zaključki kot se spodobi. S sladicami se sploh radi pohvalijo, dobre so vse, od najbolj sladkih pa do lahkotnih sadnih sorbetov.

Kulinarika
Foto: Arhiv Restavracija Cubo

Spoznajte chefa

S srcem pri stvari

Chefa Boštjan Trstenjak in Borut Pugelj predstavljata dva konca čarobne palice, ki desetletje diktira okus Ljubljančanov.

Cubo zagotovo ostaja nepremagljiv zaradi svoje ekipe. Usklajenost in sodelovanje sta ključ do src zadovoljnih gostov. Ti se radi vračajo in takih je v Cubu največ.