Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Restavracija Harfa

 

  • MICHELIN GUIDE 2023

Brenkajo na poslovne strune

Moderna poslovna restavracija, ki navdušuje z izjemno kulinariko.

Odmaknjena od strogega središča Ljubljane, v pritličju steklene poslovne hiše v soseski Murgle, Harfa ni pogosto deležna naključnih gostov. Pa vendar je tu vedno polno. Klientela, ki se v Harfo redno vrača, pač ve, da se tu res dobro jé.

Kot pritiče poslovnemu svetu, je oprema dizajnerska in dodelana do zadnje podrobnosti, pa vseeno dovolj sproščena za udobno obedovanje. Notranji elementi, ki spominjajo na strune, so botrovali tudi izbiri imena.

V Harfi sicer, kot sami pravijo, ne igrajo na strune, temveč na dnevno sveža živila, ki jih v harmonične okuse sestavlja usklajen orkester devetih sodelavcev pod taktirko lastnika in chefa Boštjana Pavlija.

Chef Boštjan se najbolje počuti v svoji kuhinji. Veliko si da opraviti s postavitvami in prezentacijo. Krožniki so dodelani in predvsem lepi. Jedi so prijetno zaokrožene celote, ki ponudijo to, kar obljubljajo.

Ker kuhinja ni prav velika, nimajo velikih zamrzovalnikov in shramb. Teh niti ne potrebujejo, saj vse sestavine naročajo dnevno in kuhajo sezonsko. Končne izdelke pa kar sami skuhajo, spečejo, zamesijo ali pripravijo na kak poseben način.

Veliko pristašev so si pridobili zaradi izvrstnih sladic. Če se ne morete odločiti za eno, naročite tris sladic.

Kulinarika
Foto: Aleš Fevžer, arhiv Restavracija Harfa

Morje in celinski okusi, sveže in sezonsko. Meščansko in ljubljansko

Ponujajo izjemna poslovna kosila, a la carte jedi in večhodne menije.

Zanimiv je veganski meni, saj v širši okolici ni prav veliko tovrstne in tako fine ponudbe.

Prijazno osebje velja povprašati tudi o dnevni ponudbi, ki se spreminja glede na sestavine, s katerimi razpolagajo.

Obratujejo ob delavnikih, pa še to samo do poznega popoldneva.

Boštjan Pavli
Boštjan Pavli
Foto: Aleš Fevžer, arhiv Restavracija Harfa

Spoznajte chefa

Najraje je v kuhinji

Chef Boštjan Pavli je že od nekdaj sanjal o svoji restavraciji.

Po dvanajstih letih dela v eni najboljših slovenskih restavracij, ljubljanskem JB-ju, si je željo uresničil. Zdaj strastno in predano ustvarja v svoji kuhinji.

Preberite več