Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Restavracija hotela Bled Rose

 

Kjer je vsak zalogaj spomin, ki ostane.

Filozofija hišne kulinarike je prepletanje okusov, svetovnih gastronomskih vplivov in slovenske tradicije.

V neposredni bližini znamenitega blejskega jezera se nahaja hotel Bled Rose, ki svoje hotelske in zunanje goste razvaja z odlično kulinarično ponudbo. Lokalne sestavine in svežina sta temelja njihove ponudbe. Gastronomske kreacije pripravljajo izključno iz naravnih sestavin, brez umetnih dodatkov in ojačevalcev okusa.

Chef Grega Rozman pripravlja raznovrstne jedi, med katerimi rad izpostavi dve, ki jih boste drugje težko našli. Ajdov masovnek je jed iz ajdove moke, zakuhane v vročo smetano in je prava domača poslastica. Prav tako poseben in unikaten, chefov najljubši, pa je telečji priželjc. Trudijo se, da so jedi hkrati spogledljive in domačne, drugačne in znane, dobrodošle in presenetljive.

Foto: arhiv Bled Rose hotel

V glamuroznem ambientu z vrhunskimi vini

Skrbno izbrano kulinarično ponudbo zaokroža premišljeno sestavljena in bogata vinska karta z več kot stotimi različnimi vrstami vina iz Slovenije in najboljših vinskih dežel iz celega sveta. Med domačimi najraje izpostavijo vina Marjana Simčiča iz Goriških brd, kot so Merlot opoka, Sauvignon Blanc opoka, Leonardo, ter z vinom Veliko rdeče vinske kleti Movia.

Urša Sonnenwald in Grega Rozman
Urša Sonnenwald in Grega Rozman
Foto: arhiv Bled Rose hotel

Spoznajte chefa

Z lokalnimi sestavinami do okusov naših prednikov

Chef Grega Rozman je dobitnik številnih kuharskih medalj in član slovenske kuharske reprezentance.

Ceni pristnost v vseh zadevah in hrana, ki jo zaužijejo gosti, ni izjema. Z navdušenostjo raziskuje izvirno slovensko hrano ter spoštuje sestavine in metode priprave.

S sladkim kotičkom program dopolnjuje Urša Sonnenwald, ustvarjalna slaščičarka, ki je svoje veščine urila v več Michelinovih restavracijah, med katerimi izstopa Alain Ducasse s kar tremi Michelinovimi zvezdicami.

Slovenia Green Cuisine: Bled Rose Hotel