Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Restavracija Na Pul`

 

Sanjsko posestvo za nepozabna (kulinarična) doživetja

Markantni krožniki nas spomnijo, da je hrana čisti užitek.

Elitno podeželsko posestvo Na Pul` je obkroženo z neokrnjeno naravo. Je sanjska destinacija za oddih, romantične trenutke in slavja. Še posebej znani so po pravljičnih porokah.

Posestvo najdete na Dolenjskem. Avtocesto iz Ljubljane proti Novemu zapustite pri Trebnjem in pot nadaljujte proti Mokronogu. Od tu naprej sledite usmerjevalnim tablam, ki vas pripeljejo do posestva.

Posestvo ima vse, kar potrebujete za pristno podeželsko doživetje. Restavracija, z eno najlepših teras daleč naokoli, je elegantna, toda domačna. Uredili so jo v nekdanji konjušnici sredi posestva.

Poleg restavracije je obiskovalcem na voljo devet ekskluzivnih, lesenih hiš in impozantna, več kot 300 let stara vinska klet. V njej najdete zavidljivo zbirko najboljših slovenskih vin in številne tuje etikete. Na posestvu je izvir pitne vode in čebelnjak, o njihovem zelenjavnem in zeliščnem vrtu sanja marsikatera gospodinja.

Mladi chef Urh Kapelar, ki je nedavno prevzel vajeti kuhinje, kuha ekstravagantno, markantno in svetovljansko. Krožniki so paša za oči in balzam za brbončice.

Inspiracijo išče v bližnji okolici, od koder po konceptu iz »njive, bližnjega gozda, travnika ali domačega vrta na mizo« pridejo tudi sestavine.

Kulinarika
Foto: Jošt Gantar, arhiv Restavracija Na Pul'

Sezonsko, lokalno, trajnostno in z mislijo, da je hrana užitek

Presenečeni boste nad preprostostjo in dovršenostjo jedi ter številnimi detajli, ki jih boste odkrivali na krožnikih.

Navdušujejo z degustacijskimi meniji. Sledijo si majhni in lahki pa tudi resnejši zalogaji. Prav vsi so polni popolnih okusov.

Urh Kapelar
Urh Kapelar
Foto: Jošt Ganatr, arhiv Restavracija Na Pul'

Spoznajte chefa

V iskanju popolnega okusa

Chef Urh Kapelar se je kalil doma in v tujini. Najbolj je ponosen na izkušnje, ki jih je pridobival v londonskih restavracijah The Square in Marcus.

Verjame v trdo delo in znanje. Slednje še posebej pride do izraza pri različnih kuharskih tehnikah, ki jih uporablja v svoji kuhinji.

Preberite več