Nastavitve zasebnosti

Obvezni piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke in beleži anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si.  

Statistični piškotki

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Segmentacijski piškotki

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Oglaševalski piškotki

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Restavracija Rizibizi

 

  • MICHELIN GUIDE 2023

Moderna mediteranska kuhinja z razgledom

Hrana je užitek.

Restavracijo Rizibizi najdete na slovenski obali, nad portoroškim Bernardinom, kjer z glavne ceste zavijete ostro v hrib.

Pogled od tu sega čez Piranski zaliv vse do solin. Na voljo sta dve prijetni terasi, več kot dovolj prostora je tudi v ravno prav elegantni in moderni jedilnici, ki vabi k mediteranski sproščenosti.

Restavracije Rizibizi ponuja moderno mediteransko kuhinjo iz istrskih sestavin. Poudarek je na sveži morski hrani, nepremagljivih istrskih testeninah in tartufih. Zelo dobro se znajdejo tudi z žarom, pa najsi gre za ribo, meso ali plodove istrske zemlje.

Sodelujejo z lokalnimi proizvajalci in dobavitelji. Kakovost surovin je na prvem mestu, saj chef Tomaž Bevčič svojo kulinarično zgodbo gradi na okusu. Ta je vedno na prvem mestu. Čeprav daje prednost okusu pred videzom, so krožniki lični, polni barv in življenja.

Chef Tomaž je poln domislic in kulinaričnih spretnosti tudi pri ustvarjanju sladic. Kar petkrat doslej je njegova kreacija zmagala na kulinaričnem tekmovanju Sladka Istra. Restavracije Rizibizi zato ne gre zapustiti pred sladkim finalom.

Kulinarika
Foto: Arhiv Restavracija Rizbizi

Riba gre z vinom

Vinsko karta, ali bolje rečeno knjiga, obsega 30 strani in predstavi 300 etiket.

Ponujajo širok nabor istrskih vin, vrhunska vina iz drugih slovenskih regij ter nekaj zanimivih, tujih etiket.

Če sladico radi poplaknete z desertnimi vini, vam bo v restavraciji Rizibizi še posebej všeč, saj ponujajo res širok izbor teh.

Ljubiteljem žganja z veseljem ponudijo domače žganjice.

Tomaž Bevčič
Tomaž Bevčič
Foto: Arhiv Restavracija Rizbizi

Spoznajte chefa

Išče najboljše okuse v sožitju z naravo

Chef Tomaž Bevčič v kuhinji rad eksperimentira. Njegovi krožniki so zdravi in lahki.

Uril se je doma in po svetu, med drugim pri Heinzu Becku v rimski Pergoli, Marlen Makinson na Zanzibarju, Fabiu Fragiacomo v Trstu in Jacintu Vargi v Ukrajini.

Preberite več

Slovenia Green Cuisine: Restavracija Rizibizi