Nastavitve zasebnosti

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.  

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine o slovenskem turizmu, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim
Zapri obvestilo, s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse zgornje namene.

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.

Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info

ZDAJ JE ČAS.

Za okušanje raznolikosti.

Moja Slovenija
Oglejte si video

Okusite Slovenijo. Okusite naravo.

Kjerkoli v Sloveniji si zaželite okušati to, kar je pristno, boste okušali to, kar je iz narave. Tudi zato je Slovenija Evropska gastronomska regija 2021.

V Sloveniji kultura nabiranja divje hrane in oskrbe s svežimi sestavinami iz bližnjih koščkov obdelane zemlje ni modni trend, temveč je del tradicije in pomemben del slovenske usmerjenosti v trajnostni razvoj. Naravo varujemo in ohranjamo tudi zato, ker jo tako radi okušamo! Gostom ponujamo to, kar sami radi jemo in kar si znamo sami pridelati. Večina živil je iz bližine in ima majhen ogljični odtis.

Kulinarično filozofijo “z vrta na krožnik” imajo Slovenci v krvi, zato je Slovenija popolna destinacija za vse, ki strastno uživajo v hrani in vinu.
National Geographic

Gastronomske inspiracije

Temelj za vsa doživetja so zgodbe raznolikih pokrajin in ustvarjalnih ljudi. Poiščite najljubše posebnosti in jedi!

Raznolikost Slovenije
Oljarna Lisjak
Ljubljanski bistroji
Trnič

Odkrivajte izvirne zgodbe

Spoznavajte lokalne sestavine in najboljše, kar nastaja iz njih, na pristen in ustvarjalen način.

Preberite butične zgodbe

Istrsko zeleno zlato

Gourmet oljčno olje iz družinske oljarne v zaledju Slovenske Istre

Preberite več

Svež veter in mladostna energija ljubljanske bistro scene

Mladi ljubljanski chefi kažejo dovolj odprtosti tako za vnos najboljših tujih trendov kot sledenju aksiomom lokalnosti, sezonskosti in oživljanja tradicij.

Preberite več

Sir, ki nosi ljubezensko zgodbo

Ročno izdelana kulinarična posebnost, ki prihaja z Velike planine

Preberite več

Srečujte vrhunske chefe

Najboljši slovenski kuharski mojstri navdušijo z jedmi, prepričajo s svojimi načeli.

Spoznajte kuharske mojstre

Doživite kulinariko drugače

Izkusite kulinariko in vino na edinstven način. Obiščite vrhunske restavracije in predane vinarje, ki vam pričarajo edinstveno gastronomsko izkušnjo.

Doživetja kulinarike in vina

ZDAJ JE ČAS.

Za gurmanske užitke.

Moja Slovenija
#tasteslovenia

Slovenska kulinarika, kot jo vidijo drugi in – vi! Delite svoje poglede z oznako #tasteslovenia in #ifeelsLOVEnia.

Sledite nam