Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija (STO) beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.tasteslovenia.si, ki jih STO uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom posredovanja čimbolj kakovostne in zame zanimive vsebine (profiliranje). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
Ker se Slovenska turistična organizacija trudi pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, bi želela meriti odzive na poslana obvestila. Za boljša in bolj usmerjena obvestila ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdela, analizira, profilira ter ocenjuje zainteresiranost uporabnikov za poslana obvestila.
Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija beleži in hrani prikaze prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere sem že predhodno izkazal interes (remarketing). Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Ker se Slovenska turistična organizacija trudi prikazovati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo oglasno vsebino, bi vas z oglasi želela ponovno obveščati o tematikah, za katere ste že predhodno izkazali interes. Te nastavitve veljajo za oglase, ki jih pokažemo preko storitev podjetja Facebook, vključno z Facebookom in Instagramom, pa tudi preko spletnih aplikacij. V kolikor se ne strinjate z beleženjen in hrambo prikazov prejetih obvestil in klike na povezave v prejetih sporočilih z namenom prikazovanja oglasne vsebine o tematikah, za katere ste že predhodno izkazal interes (remarketing), bo vseeno prikazano enako število oglasov, vendar pa za vas morda ne bodo tako zanimivi.
Upravljalec osebnih podatkov:
Slovenska turistična organizacija, Dimičeva ulica 13, Ljubljana
tel: +386 1 5898 550
e-pošta: info@slovenia.info
Najprestižnejši gastronomski vodnik je prepoznal kakovost slovenske gastronomije in Slovenijo uvrstil med svoje nove destinacije.
Michelin se odlikuje po svoji 120-letni tradiciji in izdelanih kriterijih ocenjevanja, ki temeljijo na petih načelih: kakovost uporabljenih sestavin, mojstrstvo okusov in kuharskih tehnik, osebnost kuharskih mojstrov v njihovi kuhinji, vrednost za denar in doslednost med različnimi obiski.
Michelinove zvezdice in priznanja so garancija za najvišjo kakovost kulinarike:
16. junij 2020. Dan, ki je umestil Slovenijo v sam vrh svetovne gastronomije. Praznovali so mojstri kulinarike iz vseh kotičkov Slovenije.
2 zvezdici
Hiša Franko, chefinja Ana Roš, Kobarid
1 zvezdica
Gostilna pri Lojzetu, chef Tomaž Kavčič, Vipava; Hiša Denk, chef Gregor Vračko, Zgornja Kungota; Vila Podvin, chef Uroš Štefelin, Radovljica; Restavracija Atelje, chef Jorg Zupan, Ljubljana; Restavracija Dam, chef Uroš Fakuč, Nova Gorica
Bib Gourmand
Gostišče Grič, Horjul; Gostilna Repovž, Šentjanž; Gostilna Mahorčič, Rodik; Restavracija Evergreen, Smlednik; Gostilna Rajh, Murska Sobota; Etna, Divača; Ruj, Dol pri Vogljah; Jožef, Idrija; Na gradu, Ljubljana
The Plate
Restavracija Mak, Maribor; Gostilna Krištof, Predoslje; Restavracija Julijana, Bled; Ošterija Debeluh, Brežice; Strelec, Ljubljana; JB Restavracija, Ljubljana; Restavracija Maxim, Ljubljana; Restavracija Pavus, Laško; Restavracija Calypso, Nova Gorica; Hiša Fink, Novo mesto; Galerija okusov, Petrovče; Pikol, Nova Gorica; Restavracija Rizibisi, Portorož; Danilo – gostilna & vinoteka, Škofja Loka; Gostilna AS, Ljubljana; Hiša Torkla, Izola; Restavracija Cubo, Ljubljana; Restavracija Harfa, Ljubljana; Gostilna Vovko, Brusnice; Gostilna Francl, Celje; Dvor Jezeršek, Cerklje na Gorenjskem; Gredič, Dobrovo v Brdih; Gostilna za Gradom, Koper; Marina, Izola; B-Restaurant, Ljubljana; Monstera Bistro, Ljubljana; Separe, Ljubljana; Shambala, Ljubljana; Sushimama, Ljubljana; Valvas’or, Ljubljana; Vander, Ljubljana; Sedem, Maribor; Grad Otočec, Otočec; Stara Gostilna, Piran; Sophia, Portorož; Hiša Krasna, Sežana; Kendov dvorec, Spodnja Idrija
Posebno priznanje za trajnost
Ana Roš, Hiša Franko, Kobarid; Ksenija Krajšek Mahorčič, Gostilna Mahorčič, Rodik; Luka Košir, Gostilna Grič, Horjul; Uroš Gorjanc, Gostilna Krištof, Predoslje; Davide Cresci, Gostilna za Gradom, Koper; Bine Volčič, Monstera Bistro, Ljubljana
Tudi po izdaji slovite rdeče knjižice za Slovenijo, Michelinovi raziskovalci z veseljem raziskujejo vrhunska gastronomska doživetja. Preberite, kakšni so njihovi vtisi.
Oglejte si, kateri kuharski mojstri in mojstrice ter restavracije s kreativnostjo in prizadevnostjo skrbijo za personalizirana kulinarična doživetja svojih gostov.